Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O viníkovi deset měsíců dlouhého milostného poměru jejího manžela Kierana Haylera s její dnes už bývalou nejlepší kamarádkou Jane Pountney má Katie Price (45) jasno. Otec modelčiných dvou nejmenších dětí Jetta (3) a Bunny (2) ze všeho vyšel pouze jako oběť, která podlehla naléhání a svodům náruživé a zákeřné Jane. Katie už několikrát na ženu, která jí bývala tak blízká, že jí dokonce při svatbě s Haylerem svědčila, plivala jed, tentokrát ovšem dost přestřelila.

Anglická stálice z pánských časopisů se rozpovídala pro Now Magazine v souvislosti s vlastní už šestou knihou, a rozhodně si nebrala servítky. „Jane Pountney by měla jít a umřít, to je všechno, co potřebuje udělat. Doufám, že bude umírat ve velkých bolestech. Kdybych měla voodoo panenku, používám ji každý den.“

Z modelčiných slov až mrazí a je jasné, že je stále plná zášti. Ušetřeny ovšem nezůstaly ani některé její kolegyně. Zatímco o Jodie Marsh říká, že by potřebovala plastiku, herečka z pořadu The Only Way is Essex Michelle Keegan by podle ní neměla chodit tak zmalovaná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám