Hlavní obsah
Článek

Účast v reality show Výměna manželek se málokdy obejde bez konfliktu. V bytě, kde je jediný zdroj vody v koupelně, na Sylvii opravdu nečekalo nic hezkého.

Nová řada pořadu odhalujícího rodinné poměry často v nižších sociálních vrstvách ve středu odstartuje epizodou, v níž se sedmadvacetiletá Sylvie z Tábora vypraví do Prahy. Tam ji bude terorizovat o generaci starší Láďa, která má na starost osmiletého a sedmiměsíčního syna.

Muž, který podle Novy finančnímu úřadu dluží závratných šest miliónů korun, jí pobyt v bytě, kde nábytek nahrazuje například sedačka z auta, rozhodně neulehčil. Náhradní manžel jí třeba vyhuboval za to, že dítěti oblékla roztrhané punčocháče, ale podle ní nic lepšího k dispozici nebylo.

Láďa, který nejspíš těžce nese svůj životní neúspěch, ji neustále označoval za blbku, přestože jej opakovaně žádala, aby nemluvil sprostě. Pražský dlužník je ale nejspíš zvyklý na to, že jeho manželka Monika snese vše. „Co si myslíš, že jsi bůh? Jsi prolhaná potvora,“ zhodnotil návštěvu z Tábora, která si musela zvykat na krušné životní podmínky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám