Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Venezuelská modelka Michelle Lewin se v USA proslavila mimo jiné jako úspěšná fitness kulturistka.

Na sociálních sítích ji sledují tisíce fanoušků, kterým často ukazuje svou vysportovanou sexy postavu v bikinách. A to nejlépe během cvičení na pláži. Tentokrát ale temperamentní kráska udělala výjimku a bikiny vyměnila za obyčejné jednodílné černé plavky.

I v těchto plavkách však na pláži udělala  velkou parádu a ihned byla díky svému pevnému zadečku a bujným ňadrům středem pozornosti. Půvabná kráska tak opět přesně věděla, jak nejlépe zaujmout přítomné fotografy.

Jako modelka se přitom prosazovala těžko. Přestože byla štíhlá a měla nádhernou tvář, kvůli své výšce nedosáhla výš, než na pár lokálních přehlídek.

Poté, co před několika lety zaujala na jedné plážové párty známého fotografa, který jí nabídl spolupráci s prestižními magazíny, se tato vysportovaná modelka stala ihned obletovanou venezuelskou celebritou, která se prosadila v USA. Dnes pravidelně pózuje pro známé magazíny, věnuje se aktivně fitness a na sociálních síti patří k ostře sledovaným celebritám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám