Hlavní obsah
Článek

Manželé Jiří (76) a Jana (52) Adamcovi přiznávají, že se jim Florida, kde si pořídili dům, stala druhým domovem. Tím hlavním ale pořád zůstává Česko. A práci mají také tady. Režisér se čerstvě stal uměleckým ředitelem divadla GoJa Music hall, na jehož zahájení sezóny muzikálem Fantom opery jsme také rodinu i s dětmi potkali.

"Z Floridy máme druhý domov a chceme ho jako druhý domov užívat. A pracujeme tady. V televizi pro mě momentálně práce není, tak jsem začal pracovat na divadelním poli, chystám se i k režii divadelního muzikálu, ještě chvíli chci být ale tajemný, tak neprozradím, oč přesně jde," řekl Super.cz Adamec.

Jeho žena se stále věnuje moderování, uváděla také slavnostní představení Fantoma. "Moderování samozřejmě mám i mimo tento večer, i když většina lidí si asi myslí, že jsme pořád v Americe, protože se o nás hodně v té souvislosti píše, tak se klienti tolik neozývají. Většinou se lidé diví, co tady děláme, když nás potkají v Praze. Ale teď budeme tady, tak se klidně kvůli práci mohou ozvat," doplnila Jana Adamcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám