Hlavní obsah
Článek

Kontroverzní moderátorka a ředitelka Miss Junior Kateřina Hamrová si nedá říct. Do své soutěže krásy totiž chce angažovat nejméně stabilní a zodpovědnou zpěvačku v historii českého šoubyznysu. Hamrová si umanula, že pro ni bude zpívat Iveta Bartošová (†48).

Vše začalo nabídkou na choreografii letošního finálového vyhlašovacího ceremoniálu. Hamrová oslovila ke spolupráci Justincredible team, konkrétně Matta Parduse a Martinu Panochovou. „Při první schůzce mi ale řekli, že mají až do konce roku diář plný vystoupení s Ivetou Bartošovou v rámci jejího plánovaného turné. Všichni si určitě pamatují jejich společné vystoupení na SuperStar 2011. Teď je ale všechno jinak, Iveta je na dně, a tak jsem ráda, že mi takto nepřímo umožnila pracovat se špičkou současné české taneční scény,“ svěřila se Super.cz moderátorka, která by to ráda Ivetě nějak oplatila.

„Můj původní plán byl, aby Iveta moderovala a zpívala společně s Rudou z Ostravy. Ten už má moderování finálového vyhlašovacího ceremoniálu domluveno. Vlastně by bylo dostačující, kdyby zazpívala. Ovšem naživo. Žádný playback,“míní Hamrová

Ta rozhodně nechce dopadnout jako mnozí, kteří Ivetě nabídli pomoc a obrátilo se to proti nim. „Mediálně to vnímám tak, že Ivetě pár lidí opravdu chtělo pomoct a pak se vše obrátilo proti nim. Dokonce byli obviněni, že na Ivetě parazitují a zneužívají její dobroty. Já ale nemám absolutně potřebu se na ní přiživovat. Bartošovou nepotřebuji. Dovedu ji ale jako matka dvou dospívajících dcer pochopit. Myslím, že i ona by teď chtěla především Arturovi dokázat, že je řádná, plnohodnotná a fungující máma, na kterou je spolehnutí. Nabízím jí příležitost, aby o tom nejen Artura přesvědčila. Dostane peníze hotově. Podmínkou je zpěv naživo. Věřím, že se ozve. Kontakt najde na webových stránkách Miss Junior,“ vzkazuje Bartošové Hamrová. Otázkou ale zůstává, jestli Bartošová nabídku příjme. Podle informací reportérů Super.cz totiž již několik lukrativních nabídek v posledních týdnech s díky odmítla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám