Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kelly Osbourne (26) je vnímaná jako udavačka módních trendů, ale poslední dobou jí její modely příliš nelichotí. Velice si oblíbila nejrůznější šátky, mašličky a čelenky ve vlasech, ve kterých však občas vypadá spíš jako domovnice, než jako trendy mladá dáma. Kelly byla například v pátek viděna na nákupech v Beverly Hills se svým mladším bratrem Jackem (25), se kterým se nejspíš pokusila sladit outfit. Dvojice však vypadala spíš komicky.

Sourozenci si vybrali modrobílé oblečení s černými doplňky v podobě slunečních brýlí, bot a mašle ve vlasech Kelly. Dcera zpěváka Ozzyho Osbourna si navíc vyrazila v pruhované sukni a totálně nehodící se kabelce s tygřím vzorem. Její bratr měl na sobě rifle a pomuchlanou kostkovanou košili.

S nepříliš pozitivními reakcemi byl hodnocen také model, jenž si Kelly oblékla o den později do japonské restaurace Katsuya v Hollywoodu. Stačily černé šaty podivného střihu s velkými písmeny, růžová rtěnka a k tomu oranžová čelenka ve vlasech opět s výraznou mašlí a Kelly se rázem proměnila v uklízečku.

Osbourne ovšem ráda soudí modely ostatních celebrit a servítky si přitom rozhodně nebere. Před nedávnem například v televizi zkritizovala šaty Hermiony z Harryho Pottera Emmy Watson a nazvala je záclonou. O pár dní později zase prohlásila, že by se nikdy neoblékla jako vévodkyně z Cambridge Kate. Nejdrsnější však byla její kritika zpěvačky Christiny Aguilery, kterou nazvala tlustou mrchou a děvkou.

Reklama

Další články

Načítám