Hlavní obsah
Článek

Zima je za dveřmi a vzhledem k nízkým venkovním teplotám začíná právě teď další topná sezóna. Buďte letos chytří a dopřejte si doma příjemné teplo, aniž byste museli platit zbytečně vysoké náklady za vytápění! Pořiďte si krbová kamna Prity, která nabízejí mimořádně skvělý poměr mezi výkonem a cenou!

Proč zvolit krbová kamna Prity?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krbová kamna Prity v sobě spojují všechny přednosti krbu a kachlových kamen. Oproti klasickému krbu ovšem krbová kamna Prity nepředstavují žádný zásadní zásah do interiéru, jsou nenáročná na instalaci, nezaberou vám příliš místa a díky uzavíratelný proskleným dvířkům jsou také o mnoho bezpečnější nežli otevřený krb. V krbových kamnech Prity můžete topit dřevem, nebo dřevěnými briketami, což je ekologické i ekonomické zároveň. Dřevo je totiž stále nejlevnějším topným palivem a v porovnání s ostatními energiemi je rozdíl v cenách skutečně výrazný. Ušetřit takto můžete až několik tisíc!

Teplo v celém domě díky teplovodnímu výměníku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud si navíc pořídíte krbová kamna Prity s výměníkem, můžete vytápět nejen místnost, ve které jsou kamna umístěná, ale také všechny ostatní místnosti ve vašem domě. Díky speciálnímu výměníku se totiž během topení ohřívá také voda v radiátorech. Teplovodní výměník tedy stačí velice jednoduše připojit na stávající soustavu radiátorů a budete mít teplo po celém domě!

Design vhodný do každého interiéru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krbová kamna Prity dokážou navodit velice útulnou romantickou atmosféru a jejich jednoduchý design se hodí nejen do rustikálního interiéru, ale také do moderních prostor, které jsou zařízené v oblíbeném minimalistickém stylu. Krbová kamna Prity jsou ideální volbou pro chaty, chalupy, staré domy, novostavby i nízkoenergetické domy. Užijte si tuto zimu pohled na plápolající oheň a zároveň přestaňte platit zbytečně vysoké poplatky za energie! Pořiďte si krbová kamna Prity s výměníkem, která představují skvělý ekonomický a ekologický zdroj tepla a uvidíte, že této investice rozhodně nebudete litovat!

Další články

Načítám