Hlavní obsah
Článek

Italská návrhářská ikona Donatella Versace (61), která po tragicky zesnulém bratru Giannim úspěšně převzala otěže rodinné firmy, už léta sklízí kritiku za svůj zevnějšek. Nejde pouze o plastikami zpitvořený obličej, ale i o její nezdravě vypadající rachitickou postavu. Nyní je to snad poprvé, co se dočká spíš pochvaly než útoků na svou osobu kvůli scvrklé kůži všude jinde než na obličeji.

Donatella nedávno absolvovala dovolenou v italském Portofinu. Se svou dcerou Allegrou a ještě s několika přáteli relaxovala na jejich jachtě. V černých úsporných bikinách na přídi chytala bronz, což je jedna z jejích nejoblíbenějších činností navzdory skutečnosti, že pokožka vlivem slunečních paprsků rychleji stárne. Ovšem i přesto, že návrhářka stále hojně provozuje tento svůj koníček, kůži na těle má po šedesátce viditelně hladší, než tomu bylo například před osmi lety.

Tehdy její snímky v bikinách z dovolené na St. Barts obletěly svět a staly se i terčem mnoha vtípků a fotomontáží. Na vyzáblém, vysušeném a do hněda opraženém těle tehdy hrdě čněla jen dvě silikonová ňadra. Návrhářka sice možná od té doby naštěstí nějaké to kilo nabrala, ale že by to až tak dokázalo ‚vyplnit‘ vrásky všude možně, se nám nechce věřit...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám