Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přestaňte chodit kolem horké kaše a okouzlete svého vyvoleného. Postarejte se o to, aby se mu zrychlil tep, jakmile vás uvidí. Máme hned 4 tipy, díky kterým budete naprosto neodolatelná.

Přestaňte se skrývat a ukažte své pravé já

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste romantická, vášnivá či sportovně založená? Ukažte se! Spodní prádlo dokáže krásně podtrhnout to, jaká opravdu jste. A jak lépe svádět muže svých snů než svou jedinečností? Oblékněte spodní prádlo, které bude ladit s vaší osobností, a budete se cítit konečně sama sebou. Největší výběr najdete na Astratex.cz, kde jsme pro vás objevili tyhle 4 krásky.

Něžná romantička s nebezpečným dekoltem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Push-Upka by měla být ve výbavě každé ženy, která se ráda pochlubí sexy žlábkem. Tahle bílá kráska dá světu jasně najevo, že jste sexy. A navíc romantická! Co je smyslnějšího než plný dekolt zahalený do něžně bílé krajky? Push-Upka Vestia se navíc postará o vaše celodenní pohodlí – díky vyššímu středu, bočním kosticím a bavlnou podšitým košíčkům budete jako v bavlnce – doslova!

Zosobněná smyslnost: Plnější dekolt v krajkovém závoji

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krajka je nejerotičtější materiál, jaký si na sebe můžete obléknout. V bílé krajce budete něžná a křehká, v rudé krajce se proměníte ve femme fatale a v černé budete tajemně sexy. Svůdné Triangle bra Angelia vévodí právě luxusní krajka a vybrat si můžete hned ze tří barev podle nálady. Kromě přepychového vzhledu vám navíc opticky zvětší ňadra a díky unikátnímu střihu je dokonale zakulatí. A když necháte kousek krajkového ramínka koukat, postaráte se o malou zástavu srdce každého muže v okolí. Je dostupná až do velikosti košíčků I!

Zahrajte si na Brigitte Bardot a jděte s kůží na trh

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fenomenální Brigitte Bardot byla proslulá širokými výstřihy, které zdobila její krásně tvarovaná plná ňadra. Zkuste okoukat její look a oblékněte podprsenku Grand Bardot, která zvýrazní vaše poprsí jako žádná jiná podprsenka. Unikátní střih košíčků zakulatí ňadra a podepře je zespodu, takže dá vyniknout horní linii ňader. Zkombinujte s topem s širokým výstřihem a těšte se na reakce svého okolí!

Nebezpečně sexy i zahalená a bez výztuže?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo říká, že musíte vystavovat holou kůži k tomu, abyste byla sexy? Kdo říká, že nevyztužená podprsenka není dostatečně svůdná? Dokonale tvarovaná a plná ňadra můžete mít i v klasické podprsence. Nevyztužená krajková podprsenka Charm Half Bardot snoubí to nejlepší, co podprsenky umí. Je příjemná na každodenní nošení, a přesto smyslně vyrýsuje horní linii ňader. Takto krásně vytvarovaný dekolt navíc zahalí do luxusní vyšívané krajky, kterou můžete z výstřihu klidně nechat koukat. Podrážděte mužskou fantazii!

Další články

Načítám