Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Jana Kirschner (37) letos slaví dvacetileté výročí své hudební kariéry a při té příležitosti se rozhodla uspořádat turné. Konkrétně česko-slovenské s názvem Takmer sólo, které u nás začne koncem října, na Slovensku o měsíc dřív.

Zpěvačka během připravované série koncertů představí největší hity své dvacetileté kariéry jako V cudzom meste, Líška, Modrá, Pokoj v duši, Na čiernom koni, pak také písně z alba Krajina Rovina a nebudou chybět ani songy z projektu Moruša a také některé písně známé ze spolupráce s Petrem Hapkou a Michalem Horáčkem. Atmosféra ale bude komorní.

„Tentokrát jsem se chtěla vrátit k sobě, ke svým písničkám a představit je tak, jak jsem je doopravdy složila. Ráda bych vyprávěla lidem více o tom, jak vznikaly, jak mě zformovaly a jak ovlivnily moji muzikantskou i lidskou cestu. Už název turné napovídá, že půjde o úplně jiný projekt, než byl ten předchozí (Moruša - pozn.). Tentokrát mě lidé uvidí téměř sólo…” říká Kirschner.

Ta během dosavadní kariéry stihla vydat 8 alb a vedle české a slovenské hudební scény se aklimatizovat i na té britské. V Londýně ostatně žije a s partnerem, producentem Eddiem Stevensem, vychovává dvě dcery, pětiletou Matildu a rok a půl starou Yolu.

Reklama

Další články

Načítám