Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dvanáct let bydlí jako pán v nejluxusnější ulici republiky, teď mu ale reálně hrozí, že si bude muset sbalit saky paky a odstěhovat se! Jiřího Krampola (85) s manželkou z pražské Pařížské ulice patrně vyžene nový předpis nájemného, na který nemá.

Byt o rozloze 108 metrů čtverečních získali manželé před lety v dezolátním stavu a prý ho museli velmi nákladně zrekonstruovat, aby se vůbec dal obývat. Z toho důvodu také platili o dost nižší nájemné, než je v místě obvyklé. To teď chce ale majitelka domu změnit.

„Doteď jsme platili šestnáct tisíc. Ale přišel dopis, že bychom nově měli platit třiatřicet tisíc měsíčně. Už tu původní částku sotva pokryl můj důchod. Vůbec teď nevím, co bude dál. Věc jsem předal právníkům, kteří to budou řešit. Máme smlouvu na dobu neurčitou,“ řekl Super.cz Krampol. Kupodivu ani přes vysoký věk se neděsí toho, že by se musel stěhovat.

„Na ten nový nájem bych rozhodně neměl. Pořád sice ještě pracuju, ale člověk v mém věku nikdy neví, co se může stát. V nejhorším zkrátka půjdeme jinam. Nepotřebuji žádné bohatství a ani velký byt, vždyť jsem kluk ze Žižkova. Hlavní je, aby byla pohoda a abych byl zdravý,“ dodal herec, který od jara zase bude působit v jedné z televizí s variantou svého letitého pořadu Nikdo není dokonalý, s nímž teď pod názvem Kdo to ví, odpoví úspěšně objíždí republiku coby se zájezdovým představením.

Reklama

Další články

Načítám