Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Největšími hvězdami pátečního předávání čestného občanství Ivě Janžurové (82) a Václavu Havlovi nebyli překvapivě ani jeden z oceněných, nýbrž ratolesti Janžurových dvou dcer! Tři chlapečci a jedna holčička udělali z vážně míněného ceremoniálu tak trochu komedii. A ocenění babičky "Janžurky" prospali nebo se tvářili znuděně. Podívejte se do fotogalerie.

Janžurové dcera Theodora má syna Alfréda a Kajetána Leopolda, Sabina zase Vincenta s Adinou. Spolu se svými muži a dětmi žijí i s babičkou a dědečkem pod jednou střechou. Je jasné, že se paní Iva chtěla svými vnoučátky pochlubit. Ta jí však udělala trochu čáru přes rozpočet. Theodořiny synové chvilku pospávali, aby pak dělali na novináře znechucené obličeje nebo se pitvořili. A když se jich pak novináři ptali, co říkají na to, že babička dostala cenu, jeden z kloučků řekl: "Prd," načež mu babička rychle zakryla pusu.

Přesto si ale ocenění užila a tvářila se spokojeně. Chápe, že kloučci jsou ještě na podobné události malí a že dělání neplechy k jejich věku zkrátka neodmyslitelně patří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám