Hlavní obsah
Článek

Mimořádně obdařená Sofia Vergara (51), která si přišla na obrovské jmění navzdory tomu, že je spojována spíše s televizní produkcí, na sebe na cenách Emmy neupozornila jen tradičně napěchovaným dekoltem, ale pochlubila se mladým mužem, jehož by málokdo označil za jejího syna.

Vnadná herečka, která je díky svému přírodnímu bohatství sexsymbolem i po čtyřicítce, ulovila o pět let mladšího kolegu Joea Manganiella, který se loni stal jejím manželem. Dávno předtím se ale stala maminkou, syna přivedla na svět před 25 lety.

Z Manola už vyrostl atraktivní mladý muž, na něhož je nejlépe placená televizní herečka pyšná. Když zrovna Joe neměl volný večer, jeho nevlastní a o pouhých 14 let mladší syn ho ochotně zastoupil. Herečce tak pozornost výjimečně nezajistilo jen její bujné poprsí.

Sofia Vergara si letošní ceremoniál užila bez nervů, protože s Takovou moderní rodinkou v nominacích nefigurovala. Komediální seriál jí už ale kromě vysokého honoráře zajistil dostatek pozornosti. V minulosti díky němu měla šanci získat čtyři Emmy a stejný počet Zlatých glóbů. Herecké trofeje se však nikdy nedočkala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám