Hlavní obsah
Článek

Nedělní večer se v Los Angeles nesl v duchu udílení televizních cen Emmy. Do tamních velkolepých prostor Microsoft Theatre na letošní již 68. ročník zavítali mimo jiné i tvůrci a hvězdy mimořádně populárního seriálu Hra o trůny. Podívejte, jak to slušelo představitelkám několika hlavních ženských rolí...

Pochvalu za decentní a přesto sexy výběr róby sklidila matka draků Daenerys Targaryen, kterou ztvárňuje britská herečka a ve skutečnosti brunetka Emilia Clarke (29). Neméně půvabné byly ovšem i seriálové sestry Sansa a Arya Stark, které v průběhu natáčení jednotlivých sérií dospívají z dívek v ženy. Dvacetiletá Sophie Turner zvolila jednoduchou černou klasiku, zatímco o rok mladší Maisie Williams sáhla po nápaditější variaci na ‚malé černé‘.

Svou ženskou stránku připomněla i Gwendoline Christie (39), jež v seriálu ztvárňuje bojovnici Brienne z Tarthu. Urostlá herečka zvolila šaty ke kolenům a ke svým 191 centimetrům ještě pěkných pár přidala, když obula lodičky na jehlách. Přesto by v ní asi jen málokdo hledal mužatku ohromných rozměrů, která ji proslavila po celém světě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám