Hlavní obsah
Článek

Potíže s usínáním jsou pro každého, kdo je zažil, velmi vyčerpávající záležitostí. Jak se jich zbavit? Účinnou pomoc může nabídnout sama příroda. Zkuste při příznacích nespavosti sáhnout po čistě přírodním přípravku.

Už jste také nemohli někdy spát?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příčiny nespavosti mohou být různé. Mohou souviset například s nemocí, úrazem, těžkou životní situací nebo psychickou nemocí. Přírodního pomocníka při nespavosti může doporučit jako podpůrnou pomoc i sám odborník. V rámci prevence proti nespavosti proto choďte spát včas, nejlépe ve stejnou dobu. Před spaním se vyhněte nápojům, které obsahují kofein nebo alkohol. Večer jezte pouze lehká jídla a ani ta nejezte těsně před spaním. Ložnici si před spaním řádně vyvětrejte. Pokud to jde, zamezte pronikání světla i rušivých zvuků z venku. Dokonce i hlasitě tikající budík v ložnici může působit rušivě. A zcela se vyvarujte práce s počítačem před spaním v posteli.

Doplněk stravy Optisen Premium pro omezení nespavosti a klidný spánek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud začnete doplněk stravy užívat, počítejte s tím, že účinek se dostaví později než u léků. Přípravek lze bez obav užívat dlouhodobě. Čistě bylinný komplex pro podporu spánku a pozitivní nálady obsahuje přípravek OPTISEN PREMIUM, který do boje proti nespavosti nasazuje pět bylinných komplexů, konkrétně extrakt z kozlíku lékařského, chmele otáčivého, meduňky lékařské, mučenky letní a eleuterokoku ostnitého. Všechny tyto extrakty mají zklidňující účinky na nervovou soustavu, navozují relaxaci, pozitivní náladu a spánek. Všech pět extraktů je velmi pečlivě zvoleno tak, aby napomohly při usínání, zlepšily kvalitu spánku a navodil se pocit odpočinku při ranním probuzení.

Tradiční přípravky od tradičního českého výrobce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Biomedica spol. s r.o. maximálně využívá osvědčené přírodní látky. Díky své kvalitě a účinkům se staly velmi oblíbenými a vyhledávanými. Přípravek je možné zakoupit v lékárně, nyní i s dárkem zdarma. V e-shopu bio-medica.cz obdržíte k nákupu dárek – Optisen spací olej.

Další články

Načítám