Hlavní obsah
Článek

Na afterpárty slavnostního představení muzikálu Fantom opery vypadala zpěvačka Michaela Gemrotová (38) v krásných šatech od návrháře Míry Bárty a v luxusních diamantech skoro jako antická bohyně. Chybičku jsme ale přece jen našli. Když jsme si totiž prohlíželi její střevíčky, postřehli jsme, že má jednu kost u malíčku na noze větší než druhou.

"To je pravda, dokonce mám i jednu nohu o něco větší než druhou, ale to je normální. Ale tu jednu kůstku mám o trochu větší, protože jsem od dětství tančila, hodně času jsem strávila na podpatcích a v tanečních botách a trošku se mi zdeformovaly nohy. A baletní špičky, které ostatně nosím i ve Fantomovi opery, tomu moc nepomůžou," přiznala.

"Vlastně je to pracovní úraz a teď nevím, jestli se na to nevztahuje nějaká pojistka. Ale už by bylo asi pozdě," smála se. "Ne, na pojišťovně to řešit nebudu. Prostě si musím aspoň vybírat pohodlnější obuv na denní nošení. Reklamu na laky na nehty na nohy se dělat nechystám, radši budu lidem dělat radost zpíváním," uzavřela Míša, kterou budeme ve Fantomovi opery vídat do 18. prosince a od února pak opět v GoJa Music Hall jako hlavní ženskou hrdinku Sáru v Plese upírů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám