Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Bohuš Matuš (50) má po letech hlavní muzikálovou roli. Ani Raoul ve Fantomovi opery sice není žádná čudla, ale větší pozornost má přece jen titulní hrdina. Nyní bude spolu s Marianem Vojtkem alternovat postavu Alfréda v muzikálu Ples upírů, který se bude od února uvádět v GoJa Music hall.

"Když jsem se to dozvěděl, tak jsem se po deseti letech rozbrečel a to chodím k očnímu, protože mi chybí slzy a musím používat kapičky. Musím říct, že producent František Janeček (79) mě moc potěšil," svěřil zpěvák Super.cz.

Mysleli jsme, že hlavní upír z díla musí být hodně vysoký, ale mate nás Marian Vojtko (51), protože ani Bohuš není žádný skrček. "Majitelé licence ve Vídni sice říkali, že vypadám moc mladě, ale hlas se jim líbí. A malý nejsem, měřím 183 centimetrů. To jen Marian a Radim Schwab jsou opravdu hodně velicí," ubezpečil nás zpěvák.

Spokojený je i v soukromí. I když to vypadalo, že se s přítelkyní Nikolou rozešli, jsou zase spolu. "Měli jsme velkou hádku, a protože jsem takový blázínek, zase jsem něco někde mlel. Mám Nikolku rád. Je teď v pohodě, chodí do posilovny, dělá provozní u filmu, v nějaké kavárně. Snaží se a je nám dobře. Máme pejska, který jako by byl naše dítě, tak to nejde se rozejít," upřesnil.

A co opravdové děťátko? "Už o tom uvažuju, miminko bych chtěl. Ale zatím na to není nálada, snažím se dostat z toho, co jsem všechno zkazil. Přestal jsem pít alkohol, kouřit marihuanu, nesladím, nejím tučná jídla, abych nebyl tlustý. Hodně pracuju, jezdím skoro všude, dělám i pro magistrát vystoupení pro sociálně slabší, abych byl pořád v zápřahu," čistí si karmu Bohuš.

Reklama

Další články

Načítám