Hlavní obsah
Článek

Těžkotonážní Američan si svou nadváhu uvědomil až ve chvíli, kdy se ocitl na hranici mezi životem a smrtí. Jeho obézní postava komplikovala práci lékařům, kteří byli z tlouštíka bezradní.

Když Jordan Grahm z kalifornského Los Angeles vážil 200 kilogramů, havaroval v autě a ocitl se v pasti. Kvůli svým mírám totiž nemohl vylézt z okna na místě spolujezdce a ven z vozu mu muselo pomáhat pět záchranářů. Když byl následně převezen do nemocnice, zdravotnický personál konstatoval, že se obézní muž nevejde do přístroje na magnetickou rezonanci mozku, který by odhalil poškození hlavy.

Po této zkušenosti se Jordan vzdal oblíbených pokrmů a přešel na zdravý životní styl. Se změnou jídelníčku souviselo i cvičení, které se stalo jeho novým koníčkem. Bývalý cvalík je v posilovně jako doma a místo tukových zásob s sebou nosí svaly.

Tělesná proměna se však neobešla bez operace, při níž mu byla odstraněna přebytečná kůže v oblasti hrudníku. Jordan je na polovině své původní váhy a dříve oblíbené hamburgery, hranolky a mléčné koktejly jsou pro něj neznámými pojmy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám