Hlavní obsah
Článek

Kdo by si myslel, že si Agáta Prachařová (38) postěžuje na tchyni Danu Batulkovou, hodně by se pletl. Vynachválit si nemůže ani svoji švagrovou Marianu, se kterou jsou kamarádky, a Agáta ji vychvaluje do nebes. A stejná slova padají i z jejich úst.

Na kosmetickém veletrhu prozradila nejen to, že jí Mariana doporučila soupravu na slupovací lak na nehty, ale chválila ji i jako umělkyni. "Musím na Marianu prozradit, že strašně hezky zpívá, tedy určitě líp než já. Teď má krásný nový klip k písničce Hello - S tebou ft. Mariana, který dělala s Frantou Soukupem a Ezym," práskla na Marianu, kterou známe i jako seriálovou herečku. "Rodinu Jakuba jsem si oblíbila, Dana je skvělá a Mariana taky," dodala.

A jak hodnotí vztahy v rodině a svůj vzhled ostatní dvě dámy? "Mám ho tak trochu zadarmo, a to díky genetické výbavě. Podpořit svůj svěží a mladistvý vzhled se snažím veselým a pozitivním přístupem. Vždycky jsem měla módu a vše kolem trendů ráda, ale nikdy jsem to nehrotila. Co mám Mariánku už větší, chodím spíše do její skříně nebo máme na rady Agátu, která je zběhlá v tom, co nám sluší," svěřila Dana Batulková.

"Jako tchyně jsem se svou snachou moc spokojená. Agáta je opravdu skvělá holka," doplnila. "Jsem hodně benevolentní matka. Nekontroluji a nemluvím dětem do života. Když si přijdou pro radu, dám jim ji ráda, ale stejně vím, že si to udělají oba po svém," smála se.

"Mám nejlepší mámu, co jsem si jen mohla přát. Je hodná, chytrá, benevolentní a ještě navíc krásná. Vždycky mě v mých rozhodnutích podpořila, nemůžu říct, že by mi někdy něco vymlouvala. Ani do mužů se mi neplete, jen občas řekne, ať si najdu někoho, kdo umí vařit. Mně to totiž nejenže nebaví, ale ani nejde. A Agátu mám strašně ráda, ať si o ní myslí kdo chce, co chce. Je hodná, chytrá, úspěšná a srdečná. Brácha si vybral skvělou ženu," myslí si Mariana Prachařová.

"Pokud si nevím s něčím rady, co se týče módy či kosmetiky, rozhodně mi nejlíp poradí právě Agáta. Nejen že má vkus a zkušenosti, ale má i svůj eshop. Její oblečení se mi líbí," řekla nám ještě.

Reklama

Další články

Načítám