Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Leona Machálková (56) byla jednou ze známých tváří, které si nenechaly ujít slavnostní zahájení nové sezóny muzikálu Fantom opery v GoJa Music Hall. A nepřišla sama, s kamarádkou ani synem Arturem, ale s pánským doprovodem. Vážný vztah ale od rozchodu s již zesnulým architektem Bořkem Šípkem nepřiznala.

"Po téhle stránce u mě není nic nového," řekla Super.cz. Když jsme nadhodili, že dorazila s pánským doprovodem, jen mávla rukou. "Nepřišla jsem sama, přišla jsem s kamarádem, který je taky velký muzikálový fanoušek, proto mě doprovází," odmítla spekulaci, že by s mladším mužem měla něco víc.

Sama zpěvačka se prý momentálně rozhoduje mezi muzikálovými nabídkami, ale ještě je vše v jednání, takže vyjmenovala pouze ty, v nichž už ji diváci mohli vidět - tedy Mamma Mia!, Dracula a od nového roku opět Robin Hood. "Nabídky mám, ale ještě uvidíme, zda se vzájemně potkáme," dodala.

Vysněné role ale má. "Přiznám se, že jsem kdysi dostala nabídku do muzikálu Chicago, ale tehdy jsem plánovala rodičovství a věděla jsem, že by bylo nezodpovědné to přijmout, protože bych muzikál buď ani nedozkoušela, anebo ho musela brzy opustit. To by mě velmi zajímalo, protože je to nejen pěvecká, ale i taneční role, a ten žánr je mi velmi blízký. A kdyby tady někdo uváděl Kabaret, tak bych byla šťastná, kdybych v něm mohla získat roli. To je můj velký sen," přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám