Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přípravu na nový muzikál bere zpěvačka Veronika Stýblová opravdu vážně. Poté, co se finalistka Česko Slovenské SuperStar z roku 2013 a zkušená muzikálová harcovnice dozvěděla, že si zahraje v české verzi Plesu upírů v GoJa Music Hall, vyrazila na jeho německé provedení do Berlína.

"V tomto úžasném muzikálu mě čeká více rolí. Nejenže si zahraji upírku jako součást company, diváci mne budou moci vídat i v roli hlavní představitelky Sáry, což byl pro mě asi ten největší dárek k narozeninám, které jsem nedávno oslavila," svěřila se Veronika, která tak bude občas zaskakovat za Natálii Grossovou nebo Michaelu Gemrotovou (38), které už mají roli Sáry jistou.

"Chtěla bych panu doktoru Janečkovi velmi poděkovat za takovou příležitost, protože pro mě bude neskutečná výzva učit se veškeré choreografie a písně pro company a zároveň i hlavní roli Sáry. Ale výzvy miluji, takže se na to opravdu těším," dodala.

Ačkoli zkoušky teprve začnou, připravovat se rozhodla už předem. "Řekla jsem si, že z videa toho moc nepochytím, tak se pojedu podívat a nasbírat inspiraci na Ples upírů do Německa. Jakmile dorazily vstupenky, tak jsem se nemohla zkrátka dočkat. Samozřejmě mi dělal doprovod i můj přítel, který byl z mého úspěchu zcela nadšený, a dva kamarádi, kteří v tomto představení budou tančit," vyprávěla.

"Muzikál Tanz der Vampire byl tak dokonalý, že dodnes nemohu vstřebat své pocity a dojmy. Mám pocit, že jsem téměř 80 % představení probrečela, protože příběh mě natolik pohltil, že nebylo třeba slov. Muzikál byl celý v německém jazyce a já samozřejmě neumím německy ani slovo. Nicméně to u mě nic neovlivnilo. Pěvecké i herecké výkony byly pro mne zcela dokonalé. Co číslo, to jsem měla husinu po celém těle," doplnila.

"Velmi mě překvapily mohutné a perfektně promakané a děsivé kulisy např. Krolockova zámku, projekce, některé dokonce ve 3D jako padající sníh, a mnoho dalších aspektů. Co se týká kostýmů, tak jeden byl opravdu hezčí než druhý. Na tomto muzikálu bylo vidět, že všichni odvedli ohromný kus práce a dovedli vše k naprosté dokonalosti a já věřím, že i režisér Radek Balaš je ten správný, kdo by tento muzikál měl režírovat," byla nadšená Veronika.

Účel prý její výlet do Berlína splnil stoprocentně. "Dalo mi to ohromnou inspiraci. Vím, že když se nyní bude zkoušet nějaká scéna, tak se mi před očima zjeví toto představení a bude se vše dělat lépe. Myslím, že každý z nás, kdo na tomto úžasném projektu Ples upírů bude pracovat, by to měl vidět, protože laťka je nastavená skutečně hodně vysoko a já doufám a věřím, že i u nás tento muzikál bude velkolepý, protože si to zaslouží," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám