Hlavní obsah
Článek

Ve filmu Jana Hřebejka Zakázané uvolnění si Zuzana Stavná zahrála nevěstu, jejíž únos se moc nepovedl. V té době se možná mohla stát nevěstou i v reálu, chodila totiž s producentem Danielem Strejcem, který spolupracoval mj. na filmu Vojty Kotka Padesátka. Teď už je ale single.

"Přítele už dávno nemám, teď jsem úplně sama. A je to docela fajn. Momentálně jsem spokojenější než ve vztahu," svěřila nám Zuzana, která si nechala zesvětlit vlasy a v účesu se zvlněnými pramínky vypadala na párty k openingu nové parfumerie trochu jako Marilyn Monroe.

Zuzka hrávala ve Studiu DVA, nyní je v angažmá v Činoherním klubu. "Teď točím seriál s Markem Najbrtem, kde mám pár natáčecích dnů, a pak dělám hlavně divadlo," řekla nám.

Nejde si nevšimnout, že Zuzana mluví téměř dokonale česky, i když je Slovenka. "Tak žiju tady už dvanáct let, naučila jsem se sama. Spíš se zpátky učím slovensky, protože jsem zjistila, že moje slovenština je opravdu špatná. Přála bych si tam i nějaké pracovní příležitosti, tak aspoň trénuju, kdyby něco," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám