Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na hlavní ženskou roli ve filmu Instalatér z Tuchlovic dělal režisér Tomáš Vorel dlouhý casting. Jednou z adeptek na Slávku Sýkorovou byla i Barbora Poláková (40). Ta pak ale tajně režisérovi sdělila, že kdyby se pro ni rozhodl, stejně hlavní ženskou roli přijmout nemůže, protože čeká dítě. Ale chtěl ji ve filmu tak moc, že pro ni našel aspoň menší roličku.

„Tak mě napadlo dát jí epizodní roli těhotné manželky Marušky a jako manžela Petra Čtvrtníčka. Bára souhlasila a celý rok jsme natáčení přizpůsobovali podle jejího těhotenství. Když porodila, tak přijela na natáčení se svou dceruškou. Všechno je tedy reál,“ prozradil Tomáš Vorel. Těhotná Bára se ve filmu dokonce objeví i v dvoudílných plavkách, takže diváci mohou spatřit její těhotenské bříško.

Roli Slávky Sýkorové nakonec ve filmu hraje Petra Špalková a dcera Báry Polákové má za sebou první úlohu ve filmu, i když je ukrytá v kočárku. Bára navíc pro film natočila písničku Ráda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám