Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro film Prázdniny v Provence si nechával Vojta Kotek (36) lepit od maskérek obrovská tetování. "Teď už je to dávno smyté, ale sám jsem si vymyslel, že tam budu takhle pokérovaný, tak jsem si vůbec nemohl stěžovat, že to trvá každý den šest hodin," svěřil herec.

Vojta má sám svoji kapelu a k muzikantům tetování tak nějak patří. I on o něm přemýšlel. "Docela dlouho jsem řešil, kam a jaké tetování bych si dal. Ale pořád jsem na to nepřišel. A pak už se stalo to, že byli potetovaní všichni a já si říkal, že je super, že jsem čistý. S kapelou hrajeme tvrdý rock´n´roll, drsnější než ve filmu. Takový neprogresivní, ničím nový, vrací se tak trochu do 70. let, protože to je muzika, která nás vždycky bavila," upřesnil Vojta, který hraje ve skupině na basovou kytaru.

Tendenci k tomu, aby svoji muziku nabídl i do filmu, prý neměl. "Natáčelo se už někdy před třemi lety a tou dobou jsme s kapelou teprve začínali dělat vlastní věci, do té doby jsme hráli hlavně převzaté. A nejen že jsme neměli dost materiálu, ale taky jsem si říkal, že když se má naše muzika někde objevit, musí to být za nás," mínil.

Když mají s kapelou soustředění, vypadá to prý trochu podobně jako u té filmové. "S Jakubem Prachařem (40) jsme byli ve výhodě, protože víme, jak to v kapele chodí a co se tam řeší. Režisér Vladimír Michálek nám nechával docela velký prostor situace dokořeňovat, domýšlet a třeba je tam i přidávat. Bylo to strašně zábavné. V tomhle filmu byl problém, že kapelu tvořily tři strašně velké individuality, což my nemáme a jsem rád," uzavřel Vojta, jehož kromě zmíněného filmu můžeme pravidelně vídat i na televizní obrazovce v seriálu Mordparta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám