Hlavní obsah
Článek

Díky detektivnímu seriálu, kde si zahrála společně s Brucem Willisem, patřila Cybill Shepherd (66) k největším ozdobám televizní obrazovky. České publikum ji v Měsíčním svitu ocenilo až po revoluci, ale roli bývalé topmodelky, která se ujme zkrachovalé detektivní kanceláře, ztvárnila už v polovině 80. let.

Okouzlující herečka mohla v roli Maddie čerpat z vlastních zkušeností. V mládí se totiž věnovala modelingu a objevila se dokonce na titulce magazínu Glamour. Měsíční svit měl sice jen pět sezón, ale Cybill se díky němu dočkala velké popularity i dvou Zlatých glóbů.

Slávu však zažila už deset let předtím, než byla odvysílána první epizoda seriálu. Tehdy pětadvacetiletou herečku si vyhlédl režisér Martin Scorcese do svého filmu Taxikář, kde ji obsadil společně s Robertem De Nirem a Jodie Foster. Od premiéry kultovního filmu letos uplynulo 40 let a Cybill Shepherd nechyběla na jeho výroční projekci. Šestašedesátiletá dáma rozdávala úsměvy a potvrdila, že hvězdné charizma je v jejím případě celoživotní záležitostí. Ne náhodou si prožila krátký románek s Elvisem Presleyem.

Známá herečka má za sebou dvě rozvedená manželství, během nichž si pořídila tři děti. S Davidem Fordem má sedmatřicetiletou dceru Clementine, Bruce Oppenheim s ní zplodil brzy devětadvacetiletá dvojčata Ariel a Zachariaha.

Reklama

Další články

Načítám