Hlavní obsah
Článek

Mahulena Bočanová (57) je letos po létě méně opálená než obvykle. Není divu, měla totiž pracovní prázdniny. "Byla jsem dva měsíce zavřená v České televizi, kde jsme natáčeli další sérii seriálu Mazalové," řekla nám herečka.

"Je to dětský seriál, má ho moc ráda i Márinka. Snad mě tam poznává, protože tam vypadám dost jinak, mám ofinu a takové bláznivé vlasy. Ale je to krásné, letos nám tam přibyli i trpaslíci a upíři, Sněhurka a bílá paní," vypočítala.

Nemohli jsme si nevšimnout, že se Mahuleně na čele rýsuje dost velká jizva. "Mám ji už hodně dlouho, jen je někdy vidět méně a jinde více. Vede mi až do půlky hlavy, mám tam pětatřicet stehů. Mám ji od šesti let, když mě kousnul bernardýn Bohouš ze známé komedie. Patří ke mně, nechávám ji být, a i když mám nějaké reklamní focení, neretušují ji. No, co. Zounar má jizvu přes celou tvář, já zase na čele a chytli jsme se," krčila rameny herečka, kterou čeká spousta pracovních povinností.

Ale nejen prací je člověk živ, proto nás zajímalo, co Mahulena a muži. "Vždycky tady nějací jsou. I s tou padesátkou na krku a s jizvou na čele," nestěžuje si Bočanová, která ostatně na párty v kolovratské restauraci dorazila s pohledným vousáčem, o kterém sice tvrdila, že je to jen kamarád, ale kdo ví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám