Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Sommerová byla vždycky jako lunt. Proto nás na slavnostním představení muzikálu Fantom opery, kde se s Michaelou Gemrotovou (38) alternuje v roli Christine, překvapil její nečekaně naditý dekolt.

Na rozdíl od kolegyně si ale přes léto nezaskočila na kliniku plastické chirurgie. "Přibrala jsem šest kilo a rozložily se mi celkem pěkně. Prsa už se mi ani nevejdou do dlaní, a to jsem před dvěma lety na premiéře Fantoma byla úplně plochá," smála se Monika.

Svůj 'nový' hrudník vyvětrala na after párty v šatech s pořádným dekoltem. "Vybírala jsem je teprve v den představení. Mám doma asi desatery dlouhé šaty, nepůjčuji si je. Chci je mít doma, chci, aby byly moje a vyjadřovaly moji osobnost," řekla nám. Se střevíčky už je to horší. Monika totiž nesnáší vysoké podpatky a i pod tuto róbu obula balerínky. "Když je musím mít na pódiu, vždycky si říkám o co nejnižší podpatky," vysvětlila.

Mezi jmény, která se objeví v novém muzikálu Ples upírů, její zatím nefiguruje. Tak si hodlá užít aspoň poslední čtyři měsíce s Fantomem opery, který se bude v GoJa Music Hall uvádět pouze do 18. prosince. "Ještě zvládneme 300. představení, tak se na to strašně těším. Pak asi budu mít volno. Ale něco hezkého na mě určitě čeká," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám