Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě jí nebylo ani patnáct a trumfla zkušené muzikálové zpěvačky. Dcera zesnulého Stanislava Grosse bude v české verzi Plesu upírů, která se začne uvádět příští rok v únoru v pražské GoJa Music Hall, zřejmě nejmladší představitelkou hlavní ženské role na světě.

"Ještě to není úplně jisté, musím dotočit jednu nebo dvě písničky. Rozhodně je to pro mne krásná příležitost, tak doufám, že to vyjde. Bylo by to krásné," míní Natálie Grossová, jejíž zatím největší role byla dcera v Mary Poppins a v Brně také Lily v Letu snů. "To byly také krásné role," dodala.

"Sára má být hodně mladá, má jí být šestnáct. Mně je čtrnáct a doufám, že to zvládnu. Musím samozřejmě hodně makat na hlase a na všem," krčila rameny. Kvůli tomu, jak je Natálka mladinká, se možná bude měnit i jedna scéna, kde je Sára nahá ve vaně. "Určitě nebudu nahatá, asi tam bude nějaký dres. Ale ještě nevím, jak to bude," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám