Hlavní obsah
Článek

Muzikálovou herečku Michaelu Tomešovou (32) jsme zastihli v Divadle Broadway, kde právě probíhalo focení její role Květušky do divadelního programu. Jak jsme již informovali, Míša se sice v současné době připravuje na příchod potomka, ale ničeho se nezalekla a v klidu odehraje podzimní blok v obnovené premiéře muzikálu Adéla ještě nevečeřela s písněmi Ondřeje Brouska (42).

„Dnes začínám už pátý měsíc těhotenství, strašně to letí. Zatím jsem přibrala něco přes tři kila, mám velkou chuť na sladké,“ práskla nám na sebe herečka. V Divadle Broadway tedy budou muset vyřešit obsazení Květušky na jarní bloky představení.

A jak se herečka v těhotenství cítí a jak si užívá zkoušky? „Téměř každý den jsem v divadle, cítím se skvěle, alternuji se s úžasnou Dominikou Richterovou, která je kdykoli připravena mi případně pomoci,“ chválí si svou kolegyni herečka. „Moc si novou roli užívám, protože to skýtá i velké množství improvizace, bude to velká legrace. Navíc když máte za parťáky tak skvělé herce, jakými jsou Míša Kavalčík a Péťa Vondráček, tak to je moc fajn, cítím se na jevišti dobře,“ směje se Míša.

Jak je vidět na snímcích, těhotenství je na Míše již vidět. Na vlastní oči se o tom můžete přesvědčit od 6. října v Divadle Broadway.

Reklama

Další články

Načítám