Hlavní obsah
Článek

Zdravotní trápení po nehodě na motorce moderátora zpráv na Primě Tomáše Hauptvogela trvající už rok a půl snad končí. Po zatím poslední kontrole zajásal, vyšetření dopadlo skvěle. "Rok a půl po nehodě a rok po reoperaci nohy můžu s radostí hlásit, že se uzdravuji! Noha se hojí pěkně a pan doktor Košťál, který ji montoval, byl z kontrolních rentgenů vyloženě spokojený,"  řekl moderátor primáckých zpráv.

Přitom ještě nedávno hrozilo, že kvůli špatnému hojení bude nutná další operace. "Doktor usoudil, že levá ruka srůstá také dobře a nebude tedy nutná operace kvůli vložení štěpu. No nebudu zastírat, že mi udělal radost. Pravé zápěstí občas pobolívá, ale jinak jsou vazy v pohodě," upřesnil Tomáš.

Vedle moderování zpravodajství ale prý doma spolehlivě fungují jeho polámané kosti jako barometr. "Skvěle předpovídám počasí. S jistotou dokážu určit, že se bude měnit. Zatím jsem ale nevysledovat jak a za jak dlouho. Pomalu ale jistě se vracím k normálnějšímu životu. Na kolo jsem už sedl, ale bylo to elektrokolo, a jen po širokých cestách. Na nějaké hopsání po lese to zatím není. Důležitější ale je, že si můžu dojít kam potřebuji a cokoliv si podat, tedy když to není moc těžké," dodal Hauptvogel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám