Hlavní obsah
Článek

Zpěvák a skladatel Ivety Bartošové (†48) Jarek Šimek (50), který v pátek zkolaboval, ochrnuly mu končetiny a sanitka ho odvezla do nemocnice s podezřením na mrtvičku, poprvé promluvil o svém zhroucení. "Poslední dny jsem vůbec nespal. A těsně před tím kolapsem jen hodinu. Když jsem vstal a šel na WC, podlomila se mi kolena a službu mi vypověděla i ruka," svěřil se Super.cz Šimek.

"Věděl jsem, že je zle. Sotva jsem se dobelhal před dům, kam jsem si přivolal taxíka. Motal jsem se, lidem jsem musel připadat jako zfetovaný. Přesto jsem se ale rozhodl jet do divadla, kde na mě už čekali herci kvůli korepeticím (nacvičování skladeb - pozn. red.)," uvedl Šimek. Jenže i v divadle Pyramida, kde probíhají zkoušky interaktivního muzikálu Naháči, k němuž Šimek složil hudbu, se muzikant zhroutil znovu.

"Byla tam přítomná léčitelka a ta mě varovala, že ochrnutá ruka a noha už nejsou žádná legrace. Slávek Boura mi pak řekl, že si nevezme na triko, aby se mi něco stalo, a zavolal mi záchranku." Po vyšetření v nemocnici, která neprokázala žádnou nebezpečnou nemoc, se nechal odvézt kamarády domů.

"V pondělí jsem byl ve špitále znovu na testech a všechno dopadlo dobře. Šlo prostě o totální vyčerpání organismu z nevyspání. Všichni mě teď hlídají a kontrolují, kolik toho naspím. Doktoři mi navíc doporučili, abych jedl hodně sladkého. Budu si už dávat pozor," slibuje Šimek, který odmítá, že celý jeho kolaps by byl jen hrou pro média s cílem přitáhnout pozornost k muzikálu. "To bych si nikdy nedovolil, dělat si legraci ze svého zdraví. Bylo by to rouhání," dušuje se závěrem Šimek.

Reklama

Další články

Načítám