Hlavní obsah
Článek

Jeden z nejoblíbenějších brazilských televizních herců Domingo Montagner ve svých 54 letech tragicky utonul. Utopil se v řece Sao Francisco na severovýchodě země ve státě Sergipe, kde natáčel scény do soap opery Velho Chico, která je v Brazílii mimořádně populární.

V soap opeře Velho Chico ztvárňoval Montagner hlavní roli farmáře, který se uměl statečně postavit zlu. Herec se po natáčecím dni šel vykoupat s kolegyní Camilou Pitanga, která vypověděla, že Dominga odvlekly silné proudy. Přestože křičela o pomoc, nedaleko stojící lidé se domnívali, že jde o součást natáčení. Podle vyšetřovatelů by ale v ten moment bylo prý stejně velice těžké tonoucí osobě v řece pomoci.

Podle policejního šéfa Antonia Francisca Filhoa se dvojice vydala plavat do nebezpečné oblasti, která zdánlivě vypadá klidně. V místě prý ale utone v průměru jedna osoba ročně. Tentokrát tak padla smutná bilance na miláčka brazilského televizního publika. Tělo herce bylo nalezeno po čtyřech hodinách zhruba 300 metrů od místa, kde se začal topit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám