Hlavní obsah
Článek

Menší drama se odehrálo během posledních společenských povinností vévody a vévodkyně z Cambridge, souvisejících s kampaní za duševní zdraví, kterými byla návštěva školy ve městě Harlow v Essexu. Zatímco William (41) okamžitě zareagoval, Kate malinko zaspala.

V momentě, kdy se královský pár vítal s představiteli města a školy, se zřejmě udělalo nevolno dvaasedmdesátiletému důstojníkovi Jonathanu Douglas-Hughesovi, jenž nosí titul Vice Lord Lieutenant (zástupce koruny v hrabství) Essexu. Postarší muž ve slavnostní uniformě se skácel k zemi, načež k němu okamžitě přiskočil princ William se dvěma poblíž stojícími dámami a posléze i dalšími muži z okolí a nešťastníkovi začali pomáhat zpátky na nohy. Kate vypadala zaskočeně a až v závěru se ke skupince ‚záchranářů‘ připojila.

Zástupci královny Jonathanu Douglas-Hughesovi, který v hrabství pracoval 25 let jako šerif, než byl jmenován zástupcem koruny, se naštěstí nic nestalo a vzácnou návštěvu poté už bez obtíží provázel prostorami školy i okolí.

Reklama

Další články

Načítám