Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také už jste si říkali, kam se poděla ta bláznivá Miley (31), kterou ještě loni média servírovala čtenářům téměř každý den? Odpověď je: usadila se, údajně zmoudřela a vydala se po umělecké stránce trochu jiným směrem. A s tím očividně souvisí i jiná image. Cyrus totiž spojila síly s miláčkem intelektuálního diváckého publika Woodym Allenem a stala se hvězdou jeho nového projektu.

To vše si pochopitelně žádá výrazně střídmější vystupování, než na jaké jsme u Miley byli v minulých letech zvyklí. Když dorazila v doprovodu svého staronového snoubence Liama Hemswortha na premiéru zmiňovaného Allenova projektu, jímž je seriál nazvaný Crisis in Six Scenes, vypadala Cyrus jako stará mladá. Není pochyb, že se snažila stylizovat do šedesátek, ale provazem opásaný overal s volnými rukávy i nohavicemi podivné délky byl ještě v kombinaci s děsným účesem s tmavými odrosty opravdu soustem jen pro fajnšmekry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám