Hlavní obsah
Článek

Když soutěžil v SuperStar, byl všechno možné, rozhodně ale ne sportovní typ. Teď je v jeho životě takových změn, že by až jeden nechápal. Je tatínkem a kupodivu se usilovně začal potit v posilovně. Martin Chodúr (34), kterého snad fanoušci znají jen ve společenském oblečení, ukázal záběr ze soukromí.

„Jestli mi něco vážně nic neříká, tak je to sport. Vůbec mne nezajímá. Německý filozof Friedrich Nietzsche proti sobě stavěl život a ducha. Sport patří k životu a umění k duchu. Tíhnu tedy spíše k duchovním věcem,“ svěřil se nám Martin s tím, že hlavně ulítává na čtení knih v angličtině. Po narození synátora si třeba koupil knihu básní o zrození a začátcích. „Když jsem mu připravoval na dokrm mlíčko, tak jsem si přečetl jednu báseň,“ chlubí se. Teď ale přece jen šel do sebe.

„Chodím do fitcentra s osobním trenérem Kempinátorem, pokud mi to čas dovolí, tak alespoň dvakrát týdně. Získávám tím dobrý pocit, že dělám něco pro své zdraví. Ani mi vlastně nic jiného nezbývá, protože mám před sebou náročnou koncertní sezónu a na svých koncertech se chci prezentovat nejen jako všestranný zpěvák, ale i jako hráč na kytary a na klarinet,“ prozradil Martin.

Chodúrovi fanoušci se o jeho fyzičce i talentu mohou přesvědčit například pátého listopadu v Praze v Divadle U Hasičů na koncertě Martin Chodúr zpívá pro zamilované.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám