Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Primy Přístav přivítá další novou postavu. Pana Brauna, bývalého manžela operní pěvkyně Lily a otce Ivany, ztvární Jan Přeučil. Do děje vstoupí kvůli svatbě své dcery.

A ne sám, přiveze si manželku, která vzbudí v osadě velké pozdvižení. Nejen proto, že je o mnoho let mladší, ale hlavně je to černoška. „Pan Braun je trochu jiná postava než ty, které zatím diváci znají. Je to elegantní džentlmen, kterému nechybí styl, nadhled a noblesa. Je patrné, že měl při výchově dcery určitý vliv, že Ivana má jistou rozvážnost po něm,“ uvádí Přeučil k postavě.

„Do osady vnese trochu jinou atmosféru i jiný humor. Braun je doktor přírodních věd, takže ne vyloženě lidová postava. Tím, že se trochu vymyká ostatním figurám, chová se v jejich prostředí jinak, čímž dodává koloritu seriálu trochu jinou barvu. Což mě jako herce velmi láká,“ dodal.

Mezi kolegy má Přeučil plno přátel, za všechny seriálovou exmanželku v pojetí Olgy Želenské. Roky spolu hrají v Divadelním spolku Háta. „V seriálu je vícero mých kolegů, některé jsem dokonce kdysi učil jako pedagog na divadelní fakultě a snažil se jim ukazovat krásu hereckého řemesla a navádět je na profesionální dráhu. I když já jsem se jako pedagog nikdy netvářil, spíš jsem vystupoval jako jejich budoucí starší kolega,“ dodal ‚pan Braun‘ Přeučil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám