Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Televizní hvězdička, která na obří umělá ňadra ulovila herce Douga Hutchisona, nepřestává překvapovat. Po neúspěšném pokusu o dítě na veřejnosti předvedla divoké hrátky, při nichž se však obešla bez manžela.

Courtney Stodden (29) začala před pár měsíci místo silikonů vystavovat kulatící se bříško, ale osud jí bohužel potomka nedopřál. Po smutné zkušenosti si nestyda z reality show Celebrity Big Brother demonstrativně oholila hlavu, čímž vyjádřila své strádání. Truchlení jí vydrželo dva měsíce a opět dělá na plný úvazek svému muži ostudu.

Známá prsatice si už stačila pořídit blonďatou paruku, díky níž se vrátila ke své původní laciné vizáži. Po samovolném potratu chodila na pláž v Los Angeles relaxovat po boku manžela, ale nyní na stejné místo vyrazila s dámským doprovodem. A holky k sobě měly opravdu hodně blízko.

Když si společně vychutnaly sekt s jahodami, nastalo intimní sbližování. Po osahávání silikonů došlo na líbání a muchlování, takže se mohlo zdát, že Courtney natáčí erotický film. Takhle nejspíš jen tak neotěhotní...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám