Hlavní obsah
Článek

Kamarádka Ivety Bartošové (†48), která se s pěnicí setkávala především v dobách, kdy Iveta trávila dovolenou u svého exmilence Domenica Martucciho (47), promluvila! "Připadala mi jako normální pohodová holka. Jenže poté, co se s ní Domenico rozešel, se začala chovat divně. I Artur se přikláněl na stranu Domenica," uvedla paní Soňa.

Sama žije na střídačku v Praze a v Peschici, odkud pochází její italský přítel i Ivetin expřítel Martucci. Proto se s Ivetou snadno a brzy skamarádila. "Nemohu o ní říci nic špatného. Jen vím, že když ji Domenico opustil, volala mi jeho matka, abych okamžitě přijela. Chtěla, aby jí Iveta vysvětlila, proč vyhodila jejího syna z jeho vlastního domu. Mám to jen z doslechu, ale Iveta byla na Domenica tak naštvaná, že skopla všechny jeho zavazadla i s počítačem ze schodů," uvedla žena, která se živí jako účetní.

"Hovořila jsem pak s Arturem. Je to zlatý kluk. Říkal mi, jak se Domenico s Ivetou pohádali. Víceméně byl ale na Domenicově straně a říkal, že máma by už měla vědět, co chce," dodala paní Soňa. Martucci dal Bartošové kopačky koncem července poté, co ho přítelkyně označila za největšího sobce na světě kvůli tomu, že se rozhodl odjet sám na dovolenou.

Reklama

Další články

Načítám