Hlavní obsah
Článek

V rodinné reality show na sebe tahle zasloužilá maminka strhávala asi nejméně pozornosti ze všech zúčastněných sester, ale tentokrát to vypadalo, jako by si pohledů a obdivných hvízdání vysloveně užívala. Tahle sedmatřicetiletá brunetka se totiž má čím pochlubit a na rozdíl od mladších sester Kim a Khloé se jí váhové výkyvy obloukem vyhýbají. Dokonce i když je v pokročilé fázi těhotenství, projeví se to u ní pouze na bříšku. Kourtney Kardashian (44) má zkrátka kliku!

Tentokrát žádné Mexiko, Barbados či Havaj, ale pláže na Floridě byly místem, kam se Kourtney i se svými dětmi Masonem (6), Penelope (4) a Reignem (1) vydala. Rodinné chvíle si s nimi dokonce užívá i problematický otec Scott Disick, se kterým se Kourtney před více než rokem údajně už konečně definitivně rozešla.

Jenže tyhle dva to k sobě navzdory Scottově záletné a až příliš společenské povaze pořád táhne a tráví spolu čas i nad rámec výchovy společných potomků. Tentokrát ji ale neměl jen pro sebe, Kourtney si totiž pozvala i rodinného přítele Simona Hucka, pohledného Kanaďana věnujícího se oblasti PR, který by minimálně výškou a svalstvem Disicka hravě strčil do kapsy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám