Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzeum voskových figurín Madame Tussaud ve Washingtonu chtělo potěšit zpěvačku Beyoncé. K jejím třicátým narozeninám, které oslavila v neděli 4. září, jí vyrobili zbrusu novou voskovou podobiznu, se kterou si však čokoládová diva není ani trochu podobná. Originální dárek muzea se tak změnil spíše v pořádný trapas.

Podobná muzea musejí své figuríny pravidelně obměňovat, aby zachytila současný vzhled celebrit. Zvlášť významné osobnosti se ale mohou dočkat podobné pocty, jaké se dostalo právě R’n’B zpěvačce a manželce rappera Jay-Z Beyoncé, které muzeum nechalo vyrobit figurínu k příležitosti kulatého jubilea. Jenže „umělecké“ dílo, na němž je zpěvačka ztvárněna v černých minišatech a nepřirozené póze je opravdovou trefou vedle.

Vosková Beyoncé s chemlonovými vlasy má navíc na hlavě kýčovitou korunku s peřím, na hrudi připnutou placku s nápisem Happy Birthday a v ruce drží balónek, na němž stojí něco ve stylu: „báječná koketní třicátnice“.

Americká zpěvačka a bývalá členka skupiny Destiny’s Child má však v současnosti zcela jiné starosti. Nedávno vyšly najevo spekulace o možné nevěře jejího manžela Jay-Z, který má mít již roky milenku. Vztah této dvojice byl přitom dlouhá léta vnímaný jako harmonický a bez skandálů.

Beyoncé však veškeré dohady o krizi utnula minulý týden na předávání cen MTV Video Music Awards, kde zářila štěstím a prozradila, že s manželem čekají jejich první dítě. Zpěvačka tak rázem zastínila všechny vítěze cen a dočkala se od publika obrovských ovací.

Reklama

Další články

Načítám