Hlavní obsah
Článek

Moderátorka a modelka Lucie Křížková se těší na druhého potomka. Nyní poprvé přiznala, že se s manželem, jachtařem Davidem Křížkem, o dítě snažili více jak rok. Na nový přírůstek do rodiny se přitom těšili už dvakrát, o vytoužené miminko Lucka opakovaně přišla.

"V sedmém týdnu jsem samovolně potratila. Tak to se nějak neřešilo, to pan doktor říkal, že to vlastně můžeme hned začít znovu zkoušet. A já jsem zase otěhotněla, hned se to povedlo," řekla Top Star magazínu, který Prima odvysílá dnes večer, Lucie.

"Říkala jsem si, že to je velký zázrak, že se to takhle povedlo napodruhé hned za sebou. Ujišťovala jsem se, že před tím to bylo něco, co tedy mělo být, co se stává běžně, a že teď to bude v pořádku. Byl to strašný začátek těhotenství, takhle špatně mi nebylo ani poprvé s Davídkem. Rušila jsem práci, bylo mi strašně špatně. Říkala jsem si: Skvělý, když je mi špatně, tak to dobře dopadne. A v desátém týdnu mi pan doktor řekl, že nebije srdíčko. Takže to byl vlastně zamlklý potrat a musela jsem na revizi dělohy," prozradila.

Nyní je Lucie v šestém měsíci těhotenství. A je ráda, že ten úplný začátek má už za sebou. Stále má ale obavy. "Samozřejmě to člověka ovlivní. Ale snažím se nepřipouštět si, že by to nemuselo dobře dopadnout," dodala Lucie.

Reklama

Další články

Načítám