Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Také vás obtěžuje polykání prášků, tobolek či tablet a chcete přitom zůstat vitální a zdraví? Tak tato revoluční novinka je tou správnou volbou. Přestavujeme vám světovou a revoluční metodu, která nemá obdoby, a to ani ve světě! Buďte první, kdo si napixluje své vlastní zdraví!

Proč Vitapixlu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne každý je schopný denně polykat 5-8 prášků. U VitaPixly to nehrozí! Dáte si 2 odměrky směsi do vašeho oblíbeného hrníčku, zalijete vodou o teplotě 50°C, necháte 3-4 minuty odpočinout a máte snídani, která je chutná, obsahuje 6-9 tablet účinných rostlinných extraktů na podporu vašeho zdraví, dostanete pořádný příděl vlákniny pro zdraví vašich střev a získáte vitamíny, minerály a živé enzymy z mrazem vysušeného ovoce, které chutná, jako by bylo právě utržené!

Základ tvoří pořádná kaše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rýžová, pohanková či kukuřičná. Výběr záleží pouze na vás! Kaše jsou bezlepkové a vhodné i pro celiaky, vyráběné z těch nejlepších surovin. Kaše je obrovským zdrojem vlákniny. Velký přísun vlákniny = zdravá střeva = zdravé tělo.

Žádné prášky, ale čisté bylinné extrakty!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hlavní a nepřekonatelnou novinkou je náš Vita základ, každá porce bude obsahovat směs bylin a rostlinných extraktů a podle vašich zdravotních neduhů si namícháte váš základ proti únavě, cukrovce, bolesti kloubů a celkovému oslabení imunitního systému. Záleží pouze na vašem problému, který chcete řešit. Již žádné polykání tablet! Každá porce obsahuje ekvivalent 7-9 tobolek!

Jen vy se rozhodujete, jak bude vaše Vitapixla chutnat!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro Vitapixlu jsme potřebovali něco, co zachová čerstvost a skvělou chuť, hlavně všechny důležité vitamíny. Proto jsme pro vás použili lyofilizované ovoce, které je mrazem vysušené, což znamená, že 10 g lyofilizovaného ovoce odpovídá 100 g ovoce čerstvého. Nezapomínáme ani na širokou škálu oříšků, kokosu a mnoho dalšího, abyste si Vitapixlu zamilovali se vším všudy. Je vhodná i pro bezlepkovou dietu, vegetariáni a vegani si také přijdou na své!

Další články

Načítám