Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Alec a Hilaria Baldwinovi se v pondělí dočkali třetího společného potomka. Cvičitelka jógy posedlá fotodokumentací svého těla se pochlubila tím, jak vypadá pouhých 24 hodin poté, co přišel na svět malý Leonardo.

O 26 let mladší manželka Aleca Baldwina svůj profil na sociální síti bohatě zásobovala během celého těhotenství. Fanoušci tak mohli pozorovat její rostoucí bříško a miminko na internetu zveřejnila jen pár chvil poté, co se narodilo. Hilaria s focením nekončí ani jako trojnásobná maminka a nyní zachycuje to, jak se její tělo vrací k původním mírám.

„Při focení jsem byla lehce nesvá, ale snažím se udělat vše pro to, abych v době, kdy mé tělo prochází tak výraznou změnou, ukázala přirozený vývoj,“ napsala čerstvá maminka k selfie ve spodním prádle. Hilaria chce dokázat, že díky zdravému životnímu stylu těhotenství její postavu na příliš dlouhý čas neovlivní.

Manželé s výrazným věkovým rozdílem už mají svůj nejnovější přírůstek doma. Leonarda už stačili vyfotit společně s jeho sourozenci Carmen (3) a Rafaelem (1), kteří si ho okamžitě zamilovali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám