Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rok musel nedobrovolně odpočívat kvůli rakovině, teď se ale rozjíždí naplno jako dobře promazaný stroj! Karel Gott (†80) po nedávném uveřejnění písně Perfektní den přispěchal s dalším songem, kantilénou Země vstává. I v ní zpívá o problémech, které zažil, ale něco tak pozitivního asi v poslední době slyšel málokdo. Posuďte sami!

„Je to hotové, schválené Karlem. Supraphon ji bude vydávat na albu 40 Slavíků. Původně jsme ji měli natáčet týden po písni Perfektní den, ale to se kvůli mně nestihlo a museli jsme natáčení posouvat,“ vysvětlil Super.cz Michal David (63).

Gott dostal od textaře několik verzí, nakonec si vybral pěvecky tu nejtěžší.

„Trochu se text ještě měnil, Karel chtěl přezpívat několik vět, které se mu nelíbily, takže Lou Fanánek Hagen je narychlo přetextoval. Jinak natáčení proběhlo v naprosté pohodě, podle mě už ani nemá smysl opakovat, že Karel je ve výborné formě, to přece už každý ví,“ vysekl největší hvězdě českého šoubyznysu poklonu hitmaker.

„Není každé ráno jen sluncem zalité, a nikde není psáno, že se záhy vzdálí déšť. Přesto stojí za to vstávat a s hlavou vyjít ven, pokusit se brát i dávat, tak svět je nastaven,“ zpívá Mistr v novém songu s tím, že žádná svízel není napořád a že má nyní mír v duši.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám