Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Asi se není co divit, že tyhle dvě dámy se opravdu v lásce nemají! Herečka Jitka Zelenohorská (hrála v desítkách filmů, diváci si ji ale hlavně spojí s razítkováním v Ostře sledovaných vlacích) před lety randila s legendárním zpěvákem Waldemarem Matuškou (†76) a právě tehdy jí ho přebrala Olga Matušková, vdova po umělci. „Nachytala jsem je spolu, rozbila jsem jí hubu,“ vzpomíná Zelenohorská.

I když by kdekdo mohl čekat, že bude plná zrady a zapšklosti, je to naopak. Na celý svůj život vzpomíná zvesela a s láskou a doteď nelituje ani vztahu s Waldemarem, přestože ji opustil kvůli jiné.

„Byla nevychovaná, řekla bych až oprsklá, šla přes mrtvoly. Láska je mocná čarodějka, Walda se do ní zamiloval a pak už to skončilo dost nešťastně. Byla jsem smutná asi pět let, ale dostala jsem se z toho. Mně osobně je ta paní úplně ukradená, ale ona se o mě pořád otírá,“ prozradila Super.cz. Prý se s Olgou před lety i pobila.

„Částečně jsem je u toho nachytala, tak jsem jí rozbila hubu malinko,“ směje se paní Jitka Potutelně. A jak se vůbec s láskou všech žen a dívek rozcházela?

„Říkal mi, že mě má rád a ji taky. Slíbili jsme si, že budeme kamarádi. A to se nestalo. Měl špatné svědomí a hlavně ona do toho zasáhla. Jak jsem se někde objevila, hnala ho domů. Walda byl trošku pod pantoflem,“ myslí si Zelenohorská. Ta raději nešla ani na pohřeb Matušky.

„Yvonne Přenosilová mi říkala, abych tam nechodila, aby nebyla ostuda, vdova si to nepřála,“ dodala herečka, kterou jsme potkali na akci k 50. výročí od premiéry Ostře sledovaných vlaků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám