Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Připravte se na babí léto ve velkém stylu a nakupujte během právě probíhající akce Dny BIBLOO. Jen do neděle 18. 9. 2016 pro vás má tento módní e-shop slevu 20 % na veškeré zboží a dopravu zdarma. Je to jednoduché, stačí během objednávky zadat kód BIBLOO2016 a sleva je vaše. Světové značky jako Replay, Gant, Armani Jeans a Tommy Hilfiger si už zamiloval celý svět. A co vy? Najdete je na BIBLOO.cz.

Replay: Nakupte již od 1 679 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V denimu chodíme dnes už všichni - do práce, školy, na párty i procházky městem. Jeansy jsou nekonečný příběh a jen tak přes módní okraj trendů nepřepadnou. Mění se jen jejich barva a provedení. Letošní sezóna nahrává rovným střihům, nohavicím končícím těsně nad kotníky a sepranému vzhledu. Pokud toužíte po jeansech, které po vyprání a několika nošení zachovají tvar, barvu a nebudou z nich koukat nitky, vsaďte na Replay. Značka využívá odolné materiály a výrobci sami zaručují, že si kupujete jeansy, které vás dost možná přežijí. Navíc díky široké škále nabízených velikostí budou kalhoty slušet každé postavě.

Trendy tenisky Gant na BIBLOO.cz již od 783 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tenisky se dostaly na výsluní už před pár lety a drží se tam stále hned z několika důvodů. Přehlídková mola i jiné módní události dokazují, že tenisky se hodí nejen ke kalhotám, ale i k dlouhým sukním či šatům. Dnes už jsou vyráběné s paměťovou pěnou tak, aby se přesně přizpůsobily tvaru vašeho chodidla. Mají mnoho podob, od sportovních až po volnočasové. Přesně takové najdete v pánském i dámském provedení u americké značky Gant. Jsou typické svou barevností a precizním zpracováním i těch nejmenších detailů. Gant je láska na první pohled a jakmile jejich tenisky spatříte, bude jasné, kde budete nakupovat příště.

Bundy Tommy Hilfiger již od 3 919 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všichni známe ten pocit, když po roce vyndáme zaprášený kabát z šatníku a říkáme si, že už to není ono a je čas svršek vyměnit za jiný, který nejen zahřeje, ale bude také skvěle vypadat. Pánské bundy od značky Tommy Hilfiger toto přesně splňují. Jejich výplň je péřová a díky regular fit střihu budou krásně lichotit postavě. Pro ženy pak připravil minimalistické vlněné kabáty v krásném světle šedém odstínu. Dámy, takové si zamilujete. Využijte Dny BIBLOO a nakupte je tento víkend s 20% slevou.

Získejte kabelku Armani Jeans už od 2 127 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Itálie je kolébkou designu, vytříbeného stylu, a když se zde rodí nové módní kolekce, stojí to vždy za to. Věhlasný módní návrhář Giorgio Armani dal vzniknout značce Armani Jeans, která se nejprve proslavila svými jeansy, ale později si ženy po celém světě oblíbily i jejich věhlasné kabelky. Mějte styl pevně ve svých rukách a zvolte si typ, tvar i barvu kabelky podle nejnovějších trendů. Ručíme za to, že u nových kousků z aktuální podzimní kolekce nebudete vědět, po které sáhnout dříve.

Získejte tričko Tom Tailor již od 199 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To, že je podzim za dveřmi, ještě neznamená, že končí sezóna topů a triček. Naopak! Vrstvení je stálý trend a velkou nabídku takových kousků nabízí Tom Tailor. Z triček jednoduchých střihů, ležérních i formálnějších materiálů a designových potisků si vybere každý. Německá značka si už našla příznivce všech věkových kategorií po celém světě. Není divu, jde o kvalitní módu za odpovídající ceny, které jsou dnes a zítra díky Dnům BIBLOO ještě o 20 % nižší. Topy seženete už od 199 Kč.

Další články

Načítám