Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nedávno se čerstvého rodinného přírůstku dočkal Alec Baldwin (65), ale jeho o tři roky starší hollywoodský kolega jej ještě trumfnul. Šedesátník Kelsey Grammer si také našel výrazně mladší manželku, s níž ve věku dědečka plodí jedno dítě za druhým.

Herec ze seriálu Frasier a jeho žena Kayte si už spolu stačili pořídit čtyřletou dcerku Faith Evangeline a dvouletého syna, který dostal jméno po svém tatínkovi. Grammer si pozdní rodičovství užívá a očekává další dítě. Kayte by měla být už v šestém měsíci těhotenství a dalším potomkem má být opět chlapeček.

Potomstvo Kelseyho Grammera je však podstatně bohatší a tak se letos stane celkem sedminásobným otcem. Z předchozích vztahů má se třemi různými ženami kromě dcer Spencer (32), Greer (24) a Mason (14) i syna Juda (12).

Pár s velkým věkovým rozdílem se po dřívějších zkušenostech miminkem raději předčasně nechlubí. Kayte totiž v roce 2010 prodělala samovolný potrat a Faith Evangeline měla mít bratříčka, jehož hercova manželka bohužel nedonosila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám