Hlavní obsah
Článek

Každý den svádíte boj, abyste udrželi sedačku čistou? Odrážíte útoky dětí, které chtějí na sedačce večeřet, psa, který si ji plete s pelíškem, nebo kočky, která si z ní udělala škrábadlo? Vzdejte to a pořiďte si napínací potahy, které vaši sedačku nebo křeslo ochrání a promění v úplně novou. A budete moct být v klidu.

Stejně snadné jako obléknout tričko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ochránit sedačku před útoky dětí je někdy boj. Teď to za vás udělají napínací potahy, které exkluzivně dováží společnost decoDoma. Napínací potah překryje skvrny, díry v čalounění a jiné nedostatky staré sedačky, která se ukrývá pod ním. Zároveň ji ochrání před nehodami, dětmi a domácími mazlíčky. Navléknout potah je stejně snadné jako obléknout si tričko. Stejně snadné je i potah sundat, dát do pračky a díky tomu udržovat sedačku stále čistou. S potahy z kolekce ADRIA blue jeans se vaše sedačka může proměnit třeba v pirátskou loď.

Proměna sedačky nebo křesla během pěti minut

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebaví vás pohled na opotřebené potahy starého křesla či sedací soupravy? Řešením jsou napínací potahy, které jsou vysoce roztažitelné všemi směry a přizpůsobí se lehce každému typu sedací soupravy nebo křesla. Od křesla přes dvojsedačku, trojsedačku až po rohovou sedačku. Návštěvy se vás budou ptát, kde skončila vaše stará sedačka, protože proměna je opravdu dokonalá. Navíc ji zvládnete sami během několika minut. Zkuste proměnu například s potahy Fusta.

Vybírejte z 263 různých variant

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vzhled můžete měnit tak často, jak jen si budete přát. Změna interiéru je teď mnohem snadnější než dřív. Na výběr je nejen celá řada tvarů pro různé typy sedaček a křesel, ale také barev. Do moderních interiérů jsou vhodné jednobarevné varianty, ke kterým jednoduše sladíte doplňky. Díky tomu, že se dají potahy prát, nemusíte se bát ani světlých barev. Potahy Fusta jsou vyrobeny z kvalitního super strečového úpletu s výraznou plastickou 3D strukturou a díky velkému podílu bavlny jsou velmi příjemné na dotek. Lenošení na sedačce se pak stane pro všechny členy mnohem pohodlnější.

Jednobarevné i žíhané varianty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybrat si můžete potahy šité v rodinné firmě Gaico v Itálii nebo potahy vyrobené ve Španělsku společností Nueva Textura. Prohlédněte si celou nabídku napínacích potahů, která zahrnuje 263 různých variant. Od jednobarevných potahů přes velmi oblíbené žíhané modely z kolekce Oceano.

Další články

Načítám