Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do třiceti let vážil Karel Voříšek (60) téměř sto kilogramů, kvůli zdravotním komplikacím byl však populární moderátor hlavního zpravodajského bloku na Primě nucen změnit životní styl. Voříšek si osvojil sport a hlavně změnil jídelníček.

„Dva nebo tři roky jsem bez pšenice a výrazně se mi to osvědčilo. O tom se chystám vydat knihu, která se jmenuje Moje cesta bez pšenice, aneb můj život bez strachů a bez rohlíků. Tam to všechno popisuju,” prozrazuje svůj recept na štíhlou linii moderátor.

I sportu připisuje výsledky, ale má jasno v tom, že to hlavní tkví ve stravě. „O tom, jak vypadáte a jakou máte kondičku, ze sedmdesáti procent rozhoduje jídlo. Zbytek je o pohybu. Když člověk běhá do bezvědomí, tak to asi není správná cesta,” říká.

„Myslím si, že správná cesta je ta, kterou si člověk sám najde, která k němu přijde. Ta cesta bez pšenice ke mně přišla, já jsem ji vzal za pačesy a osvědčila se. Kdyby mému tělu nebyla příjemná, tak nebude reagovat tak, jak reaguje,” dodává Karel Voříšek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám