Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doby, kdy Kelly Osbourne (31) všichni opěvovali kvůli její úžasné proměně z ošklivého káčátka na krásnou labuť, jsou ty tam. A není pochyb, že si to dcera Ozzyho a Sharon Osbourneových dělá sama. Když v roce 2014 překvapila razantní změnou účesu, kdy si nechala vyholit vlasy na jedné straně, se správným stylingem ještě měla šmrnc, ale to, s čím se předvedla na hlavě na pondělní přehlídce, se rozhodně za slušivé označit nedalo.

Kelly zbožňuje módu, a tak na newyorském týdnu módy vymetá jednu přehlídku za druhou. S touhle bláznivou kreací, kterou vytvořila pouze ze zbylého pruhu vlasů uprostřed hlavy, se stala hvězdným hostem přehlídky Jeremyho Scotta. Tentokrát ale vypadala tak trochu jako z jiného světa.

Jako bývalá drsná komentátorka pořadu Fashion Police ovšem dostává pozvánky na ty nejprestižnější prezentace nových kolekcí. Živoucím módním doplňkem, který jí dělá společnost téměř všude, je pak roztomilý pejsek Polly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám